scheidsrechter:
“Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Gezellig en heel ontspannen. De lange wachttijd tussen ronde 1 en 2 is iedereen weer vergeten. Nogmaals mijn hartelijke dank.”


Begeleidster:
“Wij willen jullie bedanken voor de gastvrijheid en het geweldige toernooi. In één woord: super. Goed georganiseerd hoor! Dik compliment voor jullie. Wij hebben het erg naar ons zin gehad afgelopen weekend.”

Nieuwe scheidsrechter:
“Ik wil jullie als organisatie hartelijk danken voor ten eerste de spontaniteit tijdens de spoed lessen en daarnaast komt dan Zaterdag en Zondag , voortreffelijk georganiseerd en ik onder de indruk was, van de snelheid van het balletje over de tafel en de reactie van de spelers, daarbij ook het verzorgen van de inwendige mens was voortreffelijk ,super zelfs,dus als jullie in de toekomst nog eens een scheidsrechter nodig hebben je weet mij te vinden.”

Bestuurslid en speler:
“Bij deze wil ik jou en de organisatie van het Kruikentoernooi namens onze vereniging heel hartelijk bedanken voor dit evenement. Het was heel gezellig, goed verzorgd en ook geslaagd toernooi. Wij vonden het allemaal heel leuk en gezellig.”

Speler:
“Nu op weg terug naar huis in de trein geniet ik na van het warme bad dat jullie als organisatie van het Kruikentoernooi ons hebben gegeven. Mijn complimenten en dank voor iedereen die de afgelopen dagen mogelijk heeft gemaakt. Jullie kunnen trots terugkijken op een mooi en succesvol evenement. Op naar de volgende 25 jaar vol sportiviteit, gezelligheid en traditie. Helemaal top.”

Nieuwe scheidsrechter:
“Het was mij een waar genoegen om dit weekend mee te kunnen maken. In eerste instantie keek ik er tegen op om in zo'n kort tijdsbestek de regels onder de knie te krijgen. Zoals gememoreerd kwamen we in een warm bad terecht van zowel spelers, organisatie en diverse andere vrijwilligers. Ik kijk terug op een vermoeiend maar heel leuk weekend.”

Bestuurslid en speler:
“Knap hoor wat jullie allemaal gepresteerd hebben om het ieders naar wens te laten verlopen. Jullie mogen terugkijken naar een super geslaagd weekend .”

speler:
“Weer bijgekomen van een energiek, uitbundig weekend als gast bij jullie, wil ik de gelegenheid nemen om je hartelijk te danken voor alles wat we mochten ontvangen. De sportiviteit was geweldig, de onderlinge sfeer. Het eten, de hulp van zovele lieve mensen, echt geweldig!!! Het was een fantastisch weekend om nog vaak aan terug te denken, super bedankt aan jou en je hele team!”

terug

Copyright © 2022 Showdown tilburg